Familierestaurant

Bij Jansen & Jansen binnen- en buitenpret!

Zo kan er áltijd gespeeld worden! Bij mooi én bij slecht weer…

Uit eten met kinderen was nog nooit zo leuk! Uitgebreid tafelen terwijl de kinderen kunnen spelen in onze binnen- en buitenspeeltuin.

Even bijkletsen onder het genot van een goede kop koffie of liever uitgebreid lunchen of dineren? Of gewoon even de kinderen laten uitrazen? Dat kan! Ons familierestaurant staat los van ons restaurant en beschikt over een binnenspeelhal waar kinderen kunnen spelen! Onze keuken is iedere woensdag t/m zondag vanaf 10:00 uur geopend.

Eten én spelen Bij Jansen & Jansen

In het weekend staat er tijdens het diner een heerlijk kinderbuffet klaar. Zo kunnen volwassenen genieten van onze inbetweens, terwijl de kinderen zelf onbeperkt kunnen smullen van ons kinderbuffet! Voor €9,95 kunnen kinderen de gehele avond eten, spelen en nagenieten van een ijsje. Ons kinderbuffet bestaat uit: mini frikadellen, kipnuggets, visvingers, bitterballen, friet, poffertjes en een schaal met komkommer, tomaat en meloen. Liever lunchen? Op onze kaart bevindt zich een apart gedeelte voor kinderen!

Binnenpret Bij Jansen & Jansen

Ons familierestaurant beschikt over een grote binnenspeelhal waar kinderen zich helemaal kunnen vermaken! Volwassenen kunnen zowel in onze binnenspeelhal als in ons familierestaurant genieten van een heerlijke kop koffie, een uitgebreide lunch of diner. Toegang tot onze binnenspeelhal is gratis, mits er consumpties worden afgenomen. Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen in ons restaurant. De tafels in onze speelhal zijn beschikbaar voor binnenloop en kunnen niet gereserveerd worden. Een tafel reserveren voor ons familierestaurant? Dat kan! Neem contact met ons op via 0575 – 49 13 71 of info@bijjansenenjansen.nl

Buitenpret Bij Jansen & Jansen

Bij mooi weer is het bij ons ook mogelijk om buiten te spelen! Wij beschikken over een ruime buitenspeeltuin aan de achterzijde van onze binnenspeelhal. Onder het genot van een hapje en drankje op ons terras kunnen de kinderen spelen in onze buitenspeeltuin, terwijl de volwassenen kunnen genieten van onze tuin en de zon!


BIJ JANSEN & JANSEN

Vragen? Neem via onderstaande gegevens contact met ons op!

Facebook | Instagram

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: gesloten
Wo | Do | Vr: 10:00 – 21:00 uur
Za | Zo: 10:00 – 21:00 uur

Locatie

Kwekerijweg 4
7213 AX Gorssel

Reserveren

0575 – 49 13 71
info@bijjansenenjansen.nl